Bas Mak

Tandprotheticus
Specialist tandtechniek

“Ik ben Bas Mak, eigenaar van Tandprothetische praktijk Mak. Toen ik mijn 9 jaar durende studie had afgerond, waarbij ik een onderscheiding mocht ontvangen voor beste leerling (zie oorkondes) en 10 jaar werkervaring had opgedaan bij verschillende gerenommeerde praktijken, vond ik het in 2010 tijd om mijn eigen praktijk te beginnen. Het mooie aan mijn werk vind ik, dat je mensen kunt helpen, en ze met een goed gevoel de deur uit kunt laten gaan. Dat geeft mij veel voldoening.

Bij ons in de praktijk staat de wens van de klant voorop en werken we samen aan de mooiste glimlach. Doordat bij ons de kwaliteit hoog in het vaandel staat, heeft dit al verschillende prijzen en oorkondes opgeleverd. Om de kwaliteit hoog te houden, volgen mijn collega’s en ik veel cursussen en bijscholing, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

In de spaarzame tijd die er over is trek ik er graag op uit met mijn gezin, en ik ben regelmatig te vinden op de tennisbaan.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in onze praktijk!”

Michel van der Park

Klinisch prothese technicus
Specialist tandtechniek

”Mijn naam is Michel van der Park, ik werk sinds 2011 met veel plezier bij Tandprothetische praktijk Mak.

Na het behalen van mijn diploma’s, ben ik mij vooral gaan specialiseren in het behandelen van patiënten aan huis. Het doet mij goed om mensen te mogen helpen die niet mobiel zijn en zich daardoor vaak beperkt voelen. Ondanks dat het me veel tijd kost, geeft het mij een zeer dankbaar gevoel om de waardering van de mensen te ervaren en zo een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Ook sta ik voor u klaar als uw gebit in de avond of in het weekend breekt.

Mijn hobby’s zijn fietsen, hardlopen en gezellig een terrasje pakken op de altijd zo gezellige Koemarkt.”

Elise Mak-Vos

Praktijkmanager

“Mijn naam is Elise Mak-Vos. Sinds 2010 ben ook ik werkzaam bij Tandprothetische praktijk Mak. Zoals de naam al doet vermoeden, ben ik de vrouw van Bas Mak.

Waar ik eerst vooral achter de schermen aan het werk was, is dit tegenwoordig ook steeds meer in de praktijk zelf.

Alle hand en span werken komen bij mij neer, en ook de administratie en de uitstraling van de praktijk zijn onder mijn hoede.

Daarnaast zorg ik ook met veel liefde voor onze kinderen.

We zijn een gepassioneerd en gedreven team en staan altijd voor u klaar.

Wees welkom in onze praktijk!”

Meer weten over ons?

Wij staan altijd open voor uw vragen, klik op de button om contact op te nemen.